Microstagiunea StArtAct la unteatru 7 aug – 11 sept

Microstagiunea StArtAct la unteatru 7 aug – 11 sept
Intrare Libera

Intrare Libera

Microstagiunea StArtAct la unteatru 7 aug – 11 sept

Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

7 spectacole de teatru tânăr, 7 viziuni inedite asupra lumii contemporane, 7 dramaturgi europeni, 7 seri de suflul nou, 7 ocazii de a vedea tinerii actori și scenografi în acțiune – o nouă generație de creatori de teatru – efervescență și mânată de un entuziasm debordant, cei 7 regizori fresh – care au făcut toată această minunată întâmplare să existe: Amalia Iorgoiu, Alexandru P. Rusu, Diana Tănase, Ester Mitrofan, Alexandru Andrei, Ilinca Prisăcariu, A. Hartmann și un loc unic: unteatru!

unteatru găzduiește în micro-stagiunea stArtAct producțiile absolvenților de regie licență și master UNATC 2018: unteatru – locul atâtor spectacole speciale, iubite de unpublic la fel de generos – este acel acasă, unde artiștii și spectatorii se întâlnesc natural, într-o atmosferă creativă, care inspiră și motivează, care pentru tinerii creatori a devenit în aceste luni un teren fertil, facilitând o serie de noi experiențe pentru această generație, care își așteaptă publicul cu ușile deschise!

Programul micro-stagiunii stArtAct @ unteatru

Rezervări: telefon (sms) 0732605510, e-mail: startact2018@gmail.com

Intrarea liberă. Donație recomandată de 25 de lei.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.