Vernisajul expoziției „byron – 10 ani de imagini”

16
Nov
Miercuri
2016

Vernisajul expoziției „byron – 10 ani de imagini”

Cand?
20:30
Bilet
Intrare libera

Expoziție „byron – 10 ani de imagini” la Unteatru în București; vernisajul pe 16 noiembrie

Formația byron împlinește anul acesta 10 ani de activitate care vor fi sărbătoriți la București printr-un concert aniversar pe 18 noiembrie. Înainte de concert, cei de la byron au pregătit cu sprijinul Canon România o expoziție de materiale grafice (afișe, piese de artwork) realizate pe parcursul celor 10 ani de către Sergiu „6fingers” Mitrofan, pianistul și graficianul formației. Vernisajul expoziției „byron – 10 ani de imagini” va avea loc miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20:30 la Unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44), lucrările urmând a fi expuse până pe 1 decembrie.

„Nu mă consider un grafician profesionist, dar sunt foarte curios din fire și îmi place foarte tare să experimentez lucruri și abordări noi. Fiecare proiect de artwork pentru byron s-a transformat încetul cu încetul în câte o întreprindere îndelungată și greoaie din care am învățat să tai pietricele și să asamblez mozaicuri, să creez vitralii, să embosez tinichea… mereu fascinat de migala procesului și de transferul semnificațiilor din muzică pe plan vizual. În ce privește afișele, am încercat de multe ori să ne mai îndulcesc imaginea de „oameni serioși” venind cu câte o perspectivă mai amuzantă. Mi se pare că și asta ne este destul de caracteristic – suntem niște nebuni, fără doar și poate – iar eclectismul din materialele grafice pe care le-am realizat în anii ăștia ne reprezintă foarte bine.” – Sergiu „6fingers” Mitrofan

Vă așteptăm cu drag așadar miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20:30 la Unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44, București) la vernisajul expoziției „byron – 10 ani de imagini” cu afișe și alte materiale grafice din cei 10 ani de activitate ai trupei. Un eveniment realizat cu sprijinul Canon România.

Vineri, 18 noiembrie, trupa byron aniversează cei 10 ani printr-un concert la Fratelli Studios, București, unde vor cânta alături de Muse Quartet. Invitat special: Richard Walters (UK).

www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusicspace

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.