unconcert: Pas cu pas

29
Oct
Sambata
2022

unconcert: Pas cu pas

Unde?
unteatru
Cand?
20:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

Pas cu pas | Concert de acordeon … altfel

Performer: MARIA ATĂNĂSOAEI

Regie și proiecții: Alex Atănăsoaei

durata: 70 min 

„Pasiunea pentru muzică este ca un hotel. Tot felul de oameni vin și pleacă. Când am bătut timidă la ușa lui, am avut privilegiul să-mi deschidă Christine Rossi, care locuiește acolo permanent. Și m-a condus, pas cu pas, să mă instalez în apartamentul de lux: acordeonul. Cel mai colorat și plin de posibilități apartament”.

„Piesa dedicată celor dragi povestește viața oricărei familii: între izvorul liniștit de la început și estuarul calm de la sfârșit, cursul devine cascadă, meandre și este când cristalin, când tulbure, apoi iar cristalin…”

Muzica clasică la acordeon este limbajul cu care Maria, la 14 ani, povestește despre întâlnirile sale. Întâlniri care i-au marcat parcursul de la învățăcel la performer recunoscut internațional.

Laureată a concursurilor din Germania (Klingenthal), Italia (Castelfidardo) și Franța (Belley, Paris). 2021 – finalistă în emisiunea concurs „RODIGES”, de pe postul național France2

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.