unconcert Navi – Lacrimi de unicorn

09
Dec
Vineri
2022

unconcert Navi – Lacrimi de unicorn

Unde?
unteatru
Cand?
21:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

unconcert Navi – Lacrimi de unicorn

Vineri, 9 Decembrie, în spațiul plin de artă și magie de la unteatru, NAVI vă invită la concertul de lansare al noului ei EP, “Lacrimi de Unicorn”.

După “Songbird” (2017), “Lacrimi de Unicorn” este cel de-al doilea material discografic al artistei, compus în întregime de ea – și totodată este prima ei colecții de piese în limba română.

Vă aștept pe 9 decembrie la lansarea EP-ului meu, <Lacrimi de Unicorn>, o colec ție de cântece despre clipe și povești imposibile, despre linia subțire dintre realitate și vis, pe care o trecem uneori cu muzica potrivită, cu oamenii care merită, pentru lucrurile care ne inspiră

Unicorni suntem fiecare, când alergăm după tot ce ne-a spus lumea că nu merităm, că nu se poate, că n-are cum. Unicorn mă simt și eu, când țin cu încăpățânare și cu sufletul plin de stele de visele mele – și nu mă las până nu le văd împlinite!”, spune cântăreața.

Deja au fost lansate două single-uri de pe EP, mai precis “Universuri Paralele” (https://www.youtube.com/watch?v=89tyIow7oH8 )  și “Lista de dorințe” (https://www.youtube.com/watch?v=Q_cb-7dMk00 )

NAVI va fi acompaniată de trupa ei: Cristian Tatarici – tobe, Alexei Nichiforof – bass, Andrei Grigore – chitară electrică, Mihai Cosmescu – chitară acustică, Costin Raia – clape, Marian Nica – sunet.

Alături de NAVI pe scenă vor mai urca invitații speciali Cezar Hăbeanu și Mihai Cosmescu.

Partener media: www.curatorialist.ro

#NAVI #LacrimiDeUnicorn #Unteatru #DemisecRecords #ConcerteBucuresti

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.