Treapta a 9-a | unteatru în aer liber

12
Jul
Duminica
2020

Treapta a 9-a | unteatru în aer liber

Unde?
Curtea unteatru
Cand?
21:00 - 22:30
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

unteatru se întoarce! Pentru că ne-au lipsit enorm întâlnirile cu voi, începând cu luna iulie vă invităm să ne urmăriți în aer liber, în spațiul amenajat în curtea din Sfinții Apostoli nr. 44. Vă promitem o vară cel puțin spectaculoasă, iar veștile bune nu se opresc aici. Vom reveni în curând cu informații despre spațiul gazdă în care vă vom da întâlnire între 17 și 26 iulie, la #Zileleunteatru10!

 

Treapta a noua de Tom Ziegler

distributia :
Valentina Zaharia
Patricia Katona
Iolanda Covaci
Cristina Casian

Treapta a noua – o piesa despre asumarea responsabilitatii. Plina de umor de buna calitate, glume si intepaturi, mascheaza foarte bine drama care se ascunde in spatele cuvintelor.

Este incercarea disperata a unei mame care cu ajutorul celei mai bune prietene incearca sa isi recastige fiica de 16 ani pe care a parasit-o in urma cu sase ani. Piesa reuseste sa fie originala in tratarea problemelor complexe pe care le implică alcoolismul la femei neincercand sa fie pilduitoare si sa dea solutii in 10 pasi.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.