Singurătatea pietrelor | Prima dată-n online

Singurătatea pietrelor | Prima dată-n online
Intrare Libera
11
Sep
Vineri
2020

Intrare Libera

Singurătatea pietrelor | Prima dată-n online

Cand?
20:00 - 21:15
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Singurătatea pietrelor | Prima dată-n online
Regia: Norbert Boda
Cu: Alex Popa, Florina Gleznea, Bogdan Nechifor

Cum e să vezi, să simți și să percepi totul diferit? Mulți copii se nasc în aceeași realitate, dar trăiesc într-un univers paralel. Sandy este unul dintre ei. Ne aflăm într-o cameră senzorială, unde toate simțurile și percepțiile sunt trăite mai profund. Aici urmărim primii 15 ani și 5 luni ai lui Sandy, un copil special, ai cărui părinți duc o luptă continuă pentru fericire. În timp ce el este prins într-o reverie permanentă, părinții lui trăiesc un coșmar, încercând să salveze căsnicia lor cândva magică. Cele mai semnificative și dramatice momente din viața lor le vedem desfășurate din perspectiva lui Sandy. Acest spectacol explorează lumea copiiilor născuți în această realitate diferită/alterată și dramele pe care le trăiesc părinții acestora.

***

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.