Shakespeare by Night – gala hop 2016 – in cadrul FNTi

03
Nov
Joi
2016

Shakespeare by Night – gala hop 2016 – in cadrul FNTi

Cand?
21:30
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Shakespeare by night, Gala Hop 2016

NE-BUN PENTRU ACEASTĂ LUME. De acolo am pornit. Cică am fi folosit Nebunia ca şansă de a spune adevărul, ca element subversiv, ca formă de revoltă, ca existenţă în afara normei, ca rol asumat, ca formă de supravieţuire. Cuvinte mari de care marea majoritatea dintre noi nu prea suntem conștienți. Noi am fost la Hop și ne-am jucat. Cu étude, fără étude, cu picioare rupte, cu nopți pierdute, cu dimineți pe plajă, ne-am jucat, ne-am distrat, am lucrat, am mai crescut un pic și am legat prietenii. Iar acum vrem să o luăm de la capăt, doar că avem o singură noapte la dispoziție. O noapte în care ne arătăm din nou cu nebunie și prietenie, moment cu moment până la spectacolul final. Shakespeare by night, o noapte albă a Galei Hop 2016 în casa lui Unteatru.

Semnat,
Alexandru Voicu, Alina Petrică, Alina Rotaru, Andrada Fuscaș, Andrei Radu, Cătălin Asanache, Ciprian Valea, Cristina Juncu, Daniel Chirilă, Daniel Nuță, Florin Crăciun, Ioana Repciuc, Loredana Cosovanu, Maria Panainte, Maria Vârlan, Marian Olteanu, Mihaela Velicu, Oana Secară, Raluca Radu, Ștefan Pavel, Ștefania Misăilă, Tiberiu Enache, Tudor Morar

Ajutați de Ada Milea, Andrea Gavriliu, Horia Suru, Petre Ancuța, Miklós Bács și Uniter.

*intrare liberă
Mai multe detalii pe www.galahop.ro

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.