Respiro – spectacol musafir

15
Mai
Luni
2023

Respiro – spectacol musafir

Unde?
unteatru
Cand?
20:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

RESPIRO – Vacanță pe acoperiș
adaptare după Matilda și Groparii de Stela Giurgeanu

O comedie dulce-amară, despre trei cumnate hotărâte să se confrunte cu provocările unui nou început, pe un acoperiș. Însă dincolo de ușile încuiate ale casei, trecutul pândește din umbră și amenință să le invadeze prezentul. Iar apariția unui cuplu de tineri avocați riscă să le expună secretele atât de bine păzite.

Treptat, motivele așa-zisei lor vacanțe de pe acoperiș ne pun față în față cu unul dintre subiectele tabu ale societății noastre: violența domestică asupra femeii.

Un rollercoaster de emoții și răsturnări neașteptate de situații, o poveste despre auto- cunoaștere, despre puterea de a merge mai departe și despre speranță, o distribuție în care alchimia dintre forță și sensibilitate crează pe scenă o energie captivantă și dinamică.

Cu: Ada NAVROT, Ioana ABUR, Laura VASILIU, Dorin ENACHE și Cătălina NICHITIN Regia: Corina Dragomir
Scenografie: Ileana Zirra
Video: Teona Galgoțiu și Teodora Roșu

Concept și realizare afiș: Ileana Zirra

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.