Om la lună

02
Nov
Sambata
2019

Om la lună

Cand?
21:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Om la lună susține primul concert full band, sâmbătă, 2 noiembrie, la Unteatru.

Om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.

Om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. Pe parcursul unui an și jumătate de la lansare, om la lună a susținut concerte în București, Brașov, Iași, Cluj, Sibiu și Târgu Mureș, întâlnind un public cald și deschis discursului încărcat de emoție și vulnerabilitate din cântecele sale.

Cele trei piese lansate de om la lună – Timp pentru noi, Labirint și Valurile au fost prezentate la Radio Guerrilla prin câte un show-case, intrând și în playlistul radioului, pentru ca apoi să fie difuzate în heavy rotation și la alte radiouri.

Pentru că om la lună a fost de la început un proiect deschis, Doru a simțit nevoia să exploreze și mai mult zona în care muzica lui este instrumentată mai complex, așa că, într-un mod absolut firesc, începând din luna septembrie 2019, lui Doru li s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu – trei muzicieni experimentați, pentru a duce om la lună într-o formulă de full band.

Trupa pregătește o serie de concerte în București și prin țară pentru a prezenta publicului cântecele om la lună interpretate de noua formulă de patru.

Preț bilet: 40 de lei

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.