Obligo. KamerArt. unteatru – eveniment caritabil

17
Sep
Marti
2019

Obligo. KamerArt. unteatru – eveniment caritabil

Cand?
20:30
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Te invităm Marți, pe 17 septembrie, la unteatru, la 2 ore de umor și cultură, cu aromă de fapte bune!

Evenimentul este unul caritabil, așa că toate încasările și donațiile vor fi direcționate către Alexandra și cei 6 copii ai săi pentru care #EliConstruiește o căsuță. De fapt, Eli Construiește mai mult decât o casă, construiește o comunitate din care poți face parte și tu: donație + distracție! Win-win.

Află întreaga poveste aici: https://youtu.be/N0NpwbkJbG8

Programul serii va fi structurat în 2 părți:

* concert KamerArt:
Pentru toți cei care vreti puțină atmosferă enesciană, și puțină alură modernă: de la Ciocârlia și Hora Staccato la Csardasul de Monti, într-o formulă inedită, Orchestra KamerArt va aborda un repertoriu variat cu puternice influențe folclorice.

* impro-show cu Trupa Obligó:
Pentru toți cei care ne credem actori și fie vrem să testăm azi, fie doar vrem să ne amuzăm pe seama, aah… împreună cu alții, Trupa de improvizație Obligo ne pregătește un spectacol interactiv, unde publicul si actorii conlucrează, construind cel mai inteligent râs de pus pe buze. Comedie adevarată creată spontan de cinci meseriași ai teatrului de improvizație.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.