O noapte umoroasă

23
Feb
Sambata
2019

O noapte umoroasă

Cand?
21:00 - 23:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

UMOR cântat și caricaturizat!
Daniel Iancu & Costel Pătrășcan
Este un concept neconvențional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se râde non-stop și în urma căruia spectatorul pleacă cu „ceva” acasă. Este un spectacol de atitudine care abordează teme care ne frământă pe toți, tratate într-un limbaj universal: umorul.

Va fi o videoproiecție de caricatură comentată, în mai multe reprize, în care caricaturistul va prezenta pe un ecran ceva, va spune altceva, iar publicul va înțelege cu totul altceva… Asta ca să fie foarte clar! 

Dar spectacolul n-ar fi desăvârșit dacă temele abordate n-ar fi susținute muzical cu inteligență și umor de Daniel Iancu…

În câteva cuvinte: un spectacol la care se râde mult și cu folos!

Despre Daniel Iancu…

– Dacă este s-o cităm pe gazetara Loreta Popa putem spune că „umorul lui Daniel Iancu este recunoscut și cu siguranță este cel mai apropiat de forma de protest în rândul folkiștilor de astăzi”. El este creatorul cântecelor „Vine valu’ și-mi ia calu’”, „Ofițerul Radu” sau „Patria”.
Despre Costel Pătrășcan
Cum remarca – de data aceasta criticul Alex Stefănescu –„dracul însuși ar deveni agreabil dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrășcan”…

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.