Nora – Live pe unteatru cinematic

29
Sep
Marti
2020

Nora – Live pe unteatru cinematic

Cand?
20:00 - 22:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Nora
de Henrik Ibsen
regia: Zsuzsánna Kovács
scenografia: Vladimir Turturică
distribuția: Florina Gleznea, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, Cristina Casian, Ionuț Vișan

Crăciun.
Torvald și Nora Helmer se află în pragul unei noi etape al vieții lor: Torvald a fost numit directorul băncii, o să-și ocupe funcția după Anul Nou și dispar toate problemele lor financiare. Au ajuns aici împreună, soț și soție, ca doi jucători cu roluri bine definite, chiar dacă Torvald nu este conștient de rolul adevărat a Norei – pentru că Nora are un secret, care acum o să prindă viață proprie și o să li se transforme viața într-un coșmar… sau un miracol.

Ceea ce urmează este jocul supraviețuirii sau jocul despărțirii. Deciziile și măsurile luate de personaje ascund faptele trecutului, care acum capătă semnificații noi și, ca un arc încordat, le împinge în direcții opuse și dezvăluie natura sufocantă a regulilor sociale care există între un bărbat și o femeie. Când se transformă o alianță în trădare? Prejudecăți, principii, bani, interes social și dorințe… Crăciun la Helmeri.

***
Spectacolul va putea fi urmărit live din sala unteatru pe platforma https://cinematic.unteatru.ro/ în baza abonamentului lunar. După difuzarea live, spectatorii care nu dețin un abonament îl vor putea urmări pe platformă în sistem pay per view (achiziționând un bilet valabil 30 de zile).
 
Primele 15 zile de abonament pe platforma unteatru cinematic sunt un cadou de bun-venit din partea noastră.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.