Live Improvisation cu Denis Bolborea si Alex Raptis

21
Jul
Joi
2022

Live Improvisation cu Denis Bolborea si Alex Raptis

Unde?
Gradina Casei Universitarilor
Cand?
20:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

Live improvisation cu Denis Bolborea si Alex Raptis

Pasiunea comuna pentru muzică a celor doi artiști cu background diferit (coregraf și regizor) i-a determinat deseori să improvizeze pentru actori și dansatori, imbinand live looping, beatbox și sintetizatoare.

Denis Bolborea este performer, coregraf și sound designer. În căutările sale îmbină diverse tehnici de dans contemporan cu bagajul acumulat din dans urban și este interesat de conexiunea dintre voce și corp. În paralel se dezvoltă ca solist vocal și beatboxer, participând de-a lungul anilor în diverse proiecte în care se plasează la intersecția dintre aceste roluri. În 2020 lansează platforma BLIP – Beatbox & Looping International Platform. Face parte din grupul a capella Blue Noise și dezvoltă proiectul independent KABLAT, în care creează muzică live prin looping vocal si beatbox.

Născut în 1989 în Grecia, Alex Raptis lucrează în domeniul artelor spectacolului. Principalele sale arii de interes sunt regia de teatru, light design-ul și compoziția muzicală. Din anul 2014, creează lighting design-ul sau muzica pentru performance-uri, concerte de jazz și teatru. Locuiește și lucrează în București, dar se implică și în proiecte din alte orașe sau țări. Face muzică electronică împreună cu Andrei Raicu, în formula Al’iikhwa Ra, și este toboșarul formației MIDPOINT. In prezent, lucreaza la o instalatie interactiva audio numita Chemical Soundscape, prin care transforma proprietățile chimice ale substantelor in compoziții sonore.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.