Concert Andrei Raicu și Bogdana Dima

11
Aug
Joi
2022

Concert Andrei Raicu și Bogdana Dima

Unde?
Gradina Casei Universitarilor
Cand?
19:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516
Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

Concert Andrei Raicu și Bogdana Dima

După mai multe întâlniri în cadrul unor festivaluri și concerte de muzică experimentală în care au performat separat, Andrei Raicu și Bogdana Dima au colaborat pentru prima data în cadrul instalației „Artists play with time” inițiată de Ingrid Ene la Goodbuy Gallery. Mai exact, după ce și-au fost spectatori/ ascultători, au hotărât că e momentul să facă ceva împreună și astfel, au creat o poveste muzicală care îmbină sunetele instrumentelor clasice (vioară, saxofon) cu cele generate de instrumentele electronice (sintetizatoare modulare).

Așadar, experiența sonoră pe care o propun se află la intersecția dintre „muzică concretă” și muzică experimentală – o combinație care descrie o călătorie în spații distopice.

Andrei Raicu este regizor de teatru, compozitor și performer. De-a lungul timpului a colaborat cu diverși artiști locali, iar mai apoi și pe plan internațional, dezvoltând proiecte care se înscriu în sfera teatrului, artelor performative, new media și muzică electronică.

Bogdana Dima este compozitoare și muziciană. Și-a dezvoltat cunoștințele în materie de muzică, studiind mai multe instrumente clasice (vioară, pian, saxofon, acordeon etc.). Ulterior, a colaborat cu diverși artiști, precum: Iancu Dumitrescu, Andrei Kivu, Rabih Beaini, Mazen Kerbaj, Raed Yassin etc.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.