David`s Pack – People need to cry

09
Jun
Vineri
2017

David`s Pack – People need to cry

Cand?
21:00 - 22:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

“People need to cry”, noul single semnat David Lapadat, dă titlul spectacolului-concert marca David’s Pack. Ultima compoziție David Lapadat poartă atributele cântecelor mari în care melodia și versurile devin mai mult decât suma lor, evocând în sufletul ascultătorilor idei, emoții și, de ce nu, fantezii. Frumusețea compozițiilor David Lapadat vine din dezvăluirea intrinsecă a vieții evocând în același timp o parte ascunsă a trăirilor, a curajului izvorât din frică, a dragostei izvorâte din ură, a puterii născute din slăbiciune.

În structura intimă a cântecelor se află ascuns un mister ce se dezvăluie interacționând cu experiența ascultătorului, filtrată de straturile memoriei, devenind astfel trăire personală intensă. David consideră că fiecare concert, album, carte de poezie reprezintă evenimente ce definesc un parcurs spiritual, iar parcursurile spirituale sunt cele care ne definesc ca oameni. Un astfel de traseu începe, în viziunea lui David, în anul 1967 când era lansat cel de al 2-lea album The Doors, “Strange Days”.

Întâmplător sau nu, 40 de ani mai târziu, David se pregăteste și el de lansarea celui de al 2-lea album al său. Astfel, cântecele compuse pentru acest album au un “itinerar” și un calendar propriu și s-ar părea, chiar o voință proprie. Primul concert “lansare single” în anul 2017 a fost “Just kiss me”, în luna februarie, de Valentine’s Day. Acesta a fost lansat împreună cu videoclipul care a atins peste 1 milion de vizualizări, astfel încât, noua sensibilitate imaginată de David poate reprezenta o restartare a culturii populare pe fundația solidă a artelor audio-vizuale post-postmoderne.

Și, ca totul să fie și mai ciudat, aceste cântece par să interacționeze în timp cu cele 10 cântece care se găsesc pe albumul “Strange Days”. Enigmaticul”People are strange” cules de Jim Morrison din sălbăticia primitiv-tribală, austeră a Laurel Canyon, își trimite ițele spre “People need to cry”, ițe ce vor fi “descâlcite” la concertul-spectacol din luna mai. Incă de la primul spectacol, “Înainte ca muzica să moară”, David’s Pack și-a definit (r)evoluția scenică prin triadă “music, poetry & performance”. Astfel, poezia lui David Lapadat își găseste armoniile muzicale, iar poezia & muzica își găsesc împlinirea în “performance”.

David’s Pack:

David Lapadat – voce

Cătălin Răsvan – chitară bas

Andrei Bălașa – chitară

Săliștean Alexandru – clape

Mihai Diaconu – tobe

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.