Concert Vizi la unteatru

Concert Vizi la unteatru
Intrare Libera
20
Sep
Joi
2018

Intrare Libera

Concert Vizi la unteatru

Cand?
22:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Concert: Vizi

The chaos in my mind

Vizi se pregătește să se joace de-a ,,cântatul pe stradă” în puburi din țară. Pornind de la ideea că o piesă bună este bună și doar cu o chitară, Vizi și-a propus să se ducă în puburi și în cadrul unei seri de autor unde își va prezenta piesele la care a lucrat timp de mai mulți ani.

Turneul se numește ,,The chaos in my mind”, nume care este, de fapt, titlul albumului care urmează să apară în viitorul apropiat.

Conceptul acestui turneu este nemaiîntâlnit în România, deoarece la concertele lui Vizi nu se va percepe o taxă de intrare, ci fiecare spectator va dona in funcție de cat de mult i-a plăcut seara de autor. Până în momentul de față, fanii au avut ocazia să îl asculte în 18 orașe, iar lista încă se extinde.

Vizi e producător, compozitor și cântăreț. A fost membru al mai multor trupe, până când în 2012 emisiunea Vocea României l-a descoperit și lansat drept cântăreț pentru publicul larg. În anul 2014 Vizi a participat la selecția națională a concursului internațional Eurovision. În prezent lucrează la albumul său de debut, iar piesele lui sunt insipirate din trăiri personale și fenomene sociale cu influențe jazz, soul, r&b, funk și disco 70’.

Al 19-lea concert din turneu va avea loc in Bucuresti, la unteatru.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.