Concert When Violin Meets Guitar

09
Oct
Luni
2017

Concert When Violin Meets Guitar

Cand?
20:30
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

O călătorie muzicala : Vivaldi, Bach, Queen, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Enescu, Django Reinhardt și mulți alții. Două instrumente, doi muzicieni și o stare de spirit comună: pasiunea pentru muzică.
A fost o surpriză pentru amândoi modul în care muzica rock se poate îmbina cu cea clasică , iar vioara și chitara se completează reciproc – înfruntarea dintre invențiune și armonie, ca să-l parafrazăm pe Vivaldi. Este și libertatea de a cânta și a ne alege muzica – aceea care ne-a impresionat de-a lungul timpului sau care credem ca face parte din acea ”muzica perenă” , indiferent de gen.
Pentru un artist , cele mai plăcute momente sunt probabil acelea când reușești să transmiți și să ”atingi” un public receptiv. Paganini spunea că trebuie să simți foarte mult pentru ca cel care te ascultă să poată simți ceva . Unii consideră poate că muzica rock și jazz nu se ridică la înălțimea celei clasice sau , dimpotrivă, muzica clasică este ceva desuet și plictisitor. Încercăm să umplem acest gol cântând în spații atipice , precum festivaluri de stradă, parcuri sau muzee – de ce nu, un castel medieval sau o salină – în căutarea acelui public divers și curios . De la Opera Romana pana la Vama Veche nu e decat un pas 🙂

 

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.