După-amiaza cu Maxim Belciug și chitara

27
Jul
Sambata
2019

După-amiaza cu Maxim Belciug și chitara

Cand?
17:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Maxim Belciug cântă la chitara dintotdeauna. 
Dintotdeauna și mereu. 

Bineînțeles, asta va face și la sărbătoarea unteatru, sâmbătă, 27 iulie, de la orele 17.00: ne va cânta la chitară, cu bucurie, între prieteni și oameni dragi.

Dacă nu sunteți la mare, veniți. Dar veniți cu inima deschisă,
“participând cu jumatate de inimă nu ajungi la splendoare”. (Rumi)

https://www.youtube.com/watch?v=60UX-xZXiN8
https://www.youtube.com/watch?v=zVQic7Vhv88

Întâlnirea cu Maxim Belciug într-un recital de chitară solo este pur și simplu o desfătare. Dacă, în formulele de duo, chitaristul caută cu eleganță să-și pună în valoare partenerul, punctul de sublim nu i se oferă decât în ocaziile în care se regăsește singur cu chitara sa. Sunt momentele sale de sinceritate totală, când lasă în urmă constrângeri și mode și își permite să viseze din vârful degetelor. Iar visele sale sunt molipsitoare. O fi poate sonoritatea specială a chitarei, atât de diferită de timbrul cunoscut al unei viori sau al unui pian, ori îmblânzirea totală a tehnicii care pe mulți instrumentiști îi ține captivi, însă la Maxim Belciug un lucru e cert: chitara plânge, și iubește, și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional, fără să-i pese de drumul înapoi. Muzică ce se încăpățânează să sune altfel decât cea izvorâtă din trecerea mai mult sau mai putin ritmată a arginților sunători dintr-o mână în alta, cum spunea, cândva, însuși chitaristul. 

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.