Concert Maria Răducanu & Maxim Belciug

17
Mar
Vineri
2017

Concert Maria Răducanu & Maxim Belciug

Cand?
21:00 - 22:30
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Concert Maria Răducanu şi Maxim Belciug.
Sau, parafrazând un titlu mai vechi, sa cânţi Purcell într-o ţară a manelelor…
Dar nu vă speriaţi: nu va fi numai Purcell. Va fi şi Lorca, în ecouri de flamenco. Vor fi şi vişini înfloriţi. Şi dor. Şi jale. Zefiri şi trandafiri. Şi viersuri pe ruseste. Poate chiar un pic de Esenin. Cântec din cântec… Bâtrân cobzar, să-mi cânţi şi din chitară. Să-mi cânţi ce ştii mai bine!

Maria Răducanu – una dinte cele mai speciale voci din lume – și Maxim Belciug – chitaristul încântărilor – se reîntâlnesc “live” pentru un regal muzical pe care afișul îl prefațează cu versurile poetului Jorge Luis Borges: “Nimic nu e atât de vechi sub soare. Totul se întâmplă pentru prima oară, dar într-un chip veşnic”. Va fi, ca de fiecare dată când cei doi s-au regăsit împreună pe scenă, o aventură unică printre muzici, epoci și trăiri felurite, cu lacrimi dulci în murmur de chitară, cadențe andaluze, pesnii rusești, baroc italian suav și, bineînțeles, romanțe și cântece din vechiul București. Fericire.

 

Vă așteptăm la UNTEATRU, în str. Sfinții Apostoli 44 din București. Grăbiți-vă să rezervați din timp. Pulchrum est paucorum hominum.

 

http://www.youtube.com/watch?v=cEEw1sGvoPo

http://www.youtube.com/watch?v=9G16KtmrYhw

http://www.youtube.com/watch?v=PI_hErh2SoM

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.