Concert Mara Halunga & Cauê De Marinis Project

13
Dec
Vineri
2019

Concert Mara Halunga & Cauê De Marinis Project

Cand?
21:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Concert muzica braziliană cu Mara Halunga & Cauê De Marinis Project

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare sinceră și autentică, care încearcă (și reușește) să aducă din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, pana în nord-est, fiind într-o continuă căutare și extindere.
Concertul de la unteatru este o mulțumire adusă publicului, pentru un an și jumătate în care acest proiect a reușit să ajungă la urechile și în inimile ascultătorilor din România, dar și din Suedia sau Italia.

Alături de ei, va urca pe scena Jhoka Ribeiro, toboșar și percuționist brazilian care își trăiește viața muzicală jonglând între diverse genuri, de la pop la folk, de la metal la samba, fapt ce face ca stilul său fie un interesant amestec între toate aceste savori.
Pentru prima oară în România și în aceasta formulă, se va alătura Caro Juão, multi – instrumentist, născut și educat în muzicalul mediu brazilian. Fiu al unui talentat și cunoscut chitarist, și-a croit drumul prin muzică, pornind din țara natală a cărei samba a dus-o pana în Japonia, explorând o gama vasta de stiluri pe un fundal divers, paleta sa întinzându-se de la jazz brazilian la heavy metal, sau rock progresiv. În acest melanj de influențe, Juão găsește echilibrul pentru a fi exact în locul potrivit fiecărui moment în parte, prin muzica sa.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.