Concert Lucia – Zilele UNTEATRU

29
Jul
Vineri
2016

Concert Lucia – Zilele UNTEATRU

Cand?
22:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Lucia impresionează prin interpretare și timbrul vocal total aparte, introducându-te încă de la primele note în atmosfera de poveste a pieselor ei. Coverul ei de debut, “Silence”, a depășit 20.000.000 de vizualizări pe Youtube, atrăgându-i legiuni de fani din toată lumea.
După succesul fulminant avut cu primul single, Lucia începe să lucreze, cu fiecare nouă piesă, la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui proiect live propriu. Piese ca „Me Over You”, „Hide”, „Beethoven”, „Make Up Song” și „Days”, lansate pe parcursul a trei ani pigmentați cu sesiuni de înregistrări la Londra și Los Angeles, vin în întâmpinarea fanilor din ce în ce mai mulți, dornici de materiale noi și de concerte live. Cel mai recent videoclip, “Yours”, a anunțat mult- așteptatul prim album de studio Lucia, intitulat Silence, care a fost lansat la finele anului trecut.

www.luciaofficial.com
http://fb.com/luciamariaofficial

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.