Concert Lana MacIver

12
Oct
Joi
2017

Concert Lana MacIver

Cand?
21:00

►Indie music for indie film lovers
Acorduri de pian, un pic de pop, inserții jazzy și notă de swing cu semnătura Lana MacIver, de ascultat în cadrul celei de-a doua ediții Bucharest Film Awards. Piese catchy și povești sonore care să (te) inspire.

Lana MacIver: artist (cu)prins de la actorie la regie de film, de la muzică la fashion. Cu origini libaneze și scoțiene, dar cu ani mulți stabiliți în Londra, Lana și-a concentrat atenția asupra filmului și a muzicii. Apoi a încercat să găsească punctul de intersecție. A regizat seria „Wannabes”, musicalul „Songs from a Ledge” și propriul music video intitulat Titled by Lana MacIver și premiat cu titlul de Best Music Film în cadrul Portobello Film Festival în 2016. În prezent, Lana MacIver lucrează la albumul de debut ce urmează să fie lansat anul viitor.

Bucharest Film Awards este un festival internațional de film independent aflat la a II-a ediție între 12 și 14 octombrie.
► Bucharest Film Awards – ediția a II-a
► intrare liberă

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.