Concert-Jazz und Musical – Mădălina

27
Oct
Vineri
2017

Concert-Jazz und Musical – Mădălina

Cand?
21:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

După o carieră muzicală de 23 de ani în Germania, unde a susţinut recitaluri televizate şi live performance-uri în locaţii de top, Mădălina Mantu se întoarce acasă, pentru a ne bucura cu vocea ei excepţională.
Preview clip Mădălina: https://www.youtube.com/watch?v=m41pvdBFLGk
Mădălina a cântat mai bine de 20 de ani în Germania, în locații importante precum: Jazz Club Hannover, Jazz Club Bad Pyrmont, Marriott Hotel Hannover și Arabella Sheraton Hotel Hannover, în celebrul Harry’s New-York Bar, etc.
Este cunoscută și pentru colaborările cu solistul renumitei trupe HOT CHOCOLATE, dar si pentru aparițiile televizate, mai cu seamă la SAT1, cea mai importantă televiziune din Germania.
Decizia ei de a reveni în ţară, ne bucură pe noi, cei care o ascultăm, o îndrăgim, o iubim!
Pentru prima dată la UNTEATRU, vineri, 27 octombrie, Mădălina va interpreta melodii cunoscute din jazz-ul standard și musical-uri de excepție, având în repertoriu piese precum: New York – New York, Sentimental Journey, Blue Moon, Smile, Fantoma de la Operă și multe altele.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.