concert Alma Nicole

12
Aug
Joi
2021

concert Alma Nicole

Unde?
Gradina Casei Universitarilor
Cand?
19:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

concert Alma Nicole

Joi seară, pe 12 august, de la ora 19:00, ne răcorim cu un concert acustic indie-pop alături de Alma Nicole și vocea ei caldă în Grădina Casei Universitarilor. Alături de ea, la clape și synth, va cânta Jakob aka Ciprian Iacob, compozitor de muzică de film și de teatru.


Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de oameni, ajungând în finala show-ului Vocea României 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în direcția lansării primului ei album indie-pop, cu influențe folk și dream pop.

2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”.

În luna septembrie publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clip-ul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.

În toamna acestui an urmează lansarea piesei You Are, însoțită de un videoclip atmosferic filmat în Scoția înaintea pandemiei. Alma Nicole creează identități noi pentru piese deja cunoscute precum: “Wicked Game”, “Toxic” și “Amazing Grace” si multe altele.

https://www.almanicole.ro/
https://spoti.fi/307CXso
http://youtube.com/c/almanicole
https://www.facebook.com/AlmaNicoleOfficial
https://instagram.com/almanicoleofficial

Jakob aka Ciprian Iacob, este compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite. Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Delhi.

La TEDx Cluj a creat o experiență publicului pe care a preschimbat-o într-un connecting the dots prin muzică live, film și tehnologie. În 2014 și 2016 Ciprian colaborează cu Hans Zimmer pentru seria concertelor “The Masterpiece”, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Tina Guo, Thomas Bergersen sau Uyanga Bold.

https://spoti.fi/3dZ8ftV

Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veți participa la evenimentele unteatru.

Participarea la evenimentele este permisă doar în următoarele condiții:
– Prezentarea dovezii de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
– Prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.
– Prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu cel mult 14 zile anterior desfășurării evenimentului).

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentelor.

În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.