Concert – Alex Stefanescu:”Ziua necunostintei”

27
Mai
Sambata
2017

Concert – Alex Stefanescu:”Ziua necunostintei”

Cand?
21:30 - 22:30
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Ziua Necunoștinței este un concert/one-man show cu actorul Alex Ștefănescu și chitara lui acustică. Acesta propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: “Voi reuși să-mi împlinesc visurile?”, “Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?”.
“Străinul pe lângă care treci are de multe ori aceleași gânduri ca și tine. Deși viața lui e foarte diferită, experiențele fundamentale sunt aproape mereu similare. Micile lucruri profund umane pe care le trăim cu toții ar trebui conștientizate căci ele ne apropie, ne fac să reflectăm, să râdem și să simțim că facem parte din ceva mai mare decât noi. Ziua Necunoștinței asta își propune să facă, fiind în același timp echivalentul a câteva sute de abdomene convertite în hohote de râs.” – Alex Ștefănescu

Durata: 1h15min

<http://metropotam.ro/La-zi/chestionar-de-metropotam-de-vorba-cu-actorul-alex-stefanescu-art1354966292/

https://www.youtube.com/watch?v=VowUegsx1M0

https://www.youtube.com/watch?v=Ze00PkkYK8I

13015656

 

 

 

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.