Clandestino-Bis Teatru(Sibiu)-FNTi5

10
Nov
Vineri
2017

Clandestino-Bis Teatru(Sibiu)-FNTi5

Cand?
19:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Festivalul National de Teatru Independent

CLANDESTINO – un scenariu de Laurențiu Bănescu, inspirat din primul capitol al romanului ”O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes.

Având ca sursă de inspirație primul capitol din „O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes, CLANDESTINO revine asupra uneia dintre cele mai vechi frământări ale individului: eu în ce „cabină” călătoresc pe croaziera vieții?

Probabil că fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată: ”Oare în ce direcție călătoresc prin viață? Oare e direcția cea bună? Oare e ”cabina” corectă? Oare nu cumva sunt lăsat pe dinafară? Oare sunt destul de pregatit pentru acestă călătorie?” Și atâtea alte întrebări. Unele cărora le găsești răspuns, altele care se pierd în neant și altele care răsună ca un ecou de-a lungul vieții, dar nu izbuteși să le găsești vreun răspuns concret, coerent. Și nu de puține ori ți se întâmplă să rămâi singur cu aceste întrebări. Izolat de lume. Clandestin prin viață. Clandestin printre oameni și animale. Clandestin pe Arca lui NOE. Încercând să îți faci vocea auzită. Dar ești mic și neajutorat. Vocea ta se pierde în vânt. Continui să sari singur peste toate piedicile pe care viața ți le scoate înainte. Te lupți să ți se facă dreptate. Și la un moment dat găsești sprijin, găsești lumina, găsești mâna salvatoare, credința pentru a merge mai departe pe croaziera vieții.Și nimic nu te mai poate opri acum! Ești liber și puternic!

*CAR, CARI – substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)

„CLANDESTINO”, cu Laurențiu Bănescu și Claudiu Fălămaș.

Distributie:

Laurențiu Bănescu
Claudiu Fălămaș

Scenografie: Amandine Bănescu
Muzica:
Claudiu Fălămaș

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.