Chapter two – spectacol invitat

11
Apr
Marti
2023

Chapter two – spectacol invitat

Unde?
unteatru
Cand?
20:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

CHAPTER TWO

Autor: Neil Simon
Traducerea: Bogdan Budeș
Regia și muzica originală: Vlad Trifaș
Distribuția: Șerban Gomoi, Ela Prodan, Dana Marineci, Cosmin Teodor Pană
Durata: 2h 15min.

Spectacolul „Chapter Two” este o producție Asociația Sirius Art. Proiect finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Legea 350/2005 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Înființată în 2019, Asociația Sirius Art are drept scop dezvoltarea și promovarea artelor spectacolului și a industriilor creative, încurajând astfel munca noilor generații de regizori, actori, scenografi, coregrafi, dramaturgi, antreprenori culturali sau a profesioniștilor din domeniul cinematografiei ori a muzicii de teatru și film, atât la nivel local și național, cât și peste hotare.

Prezentare spectacol:

„Spectacolul Chapter Two a fost o căutare, un exercițiu de reamintire a umanității, a simplului, a normalului, a posibilității de a-ți acorda singur o nouă șansă, de a te lăsa deschis spre oportunitățile mari, dar totodată simple, pe care ți le oferă universul. Totul funcționează ca un gând mic despre marile iubiri. Am avut alături patru actori minunați și extrem de creativi, alături de care m-am bucurat de descoperirea sau redescoperirea sentimentelor profund umane.”

Vlad Trifaș – regizor

Atunci când primești a doua șansă, te întrebi dacă o meriți. Și începi să crezi în posibilitatea ei abia atunci când ți se întâmplă cu adevărat. George Schneider este un scriitor rămas văduv recent care, la insistențele fratelui său mai mic, Leo, începe să iasă la întâlniri din nou. După o serie de întâlniri eșuate, George o cunoaște pe actrița Jennie Malone. Un carusel neașteptat de emoții îl va tulbura și îl va determina să lupte pentru fericirea lui.

Montată pentru prima dată în România de regizorul Vlad Trifaș, „Chapter Two” este o poveste dulce-amăruie care pune în valoare iubirea în toate formele ei. Patru personaje care înțeleg în moduri diferite sentimentul iubirii, care se caută pe ele însele, dar și pe cei care le-ar putea oferi ceea ce au nevoie. Văzută ca o condiție a fericirii, iubirea nu poate fi găsită decât atunci când este căutată cu sinceritate.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.