Best of Bucharest Film Awards

Best of Bucharest Film Awards
Intrare Libera
27
Jul
Vineri
2018

Intrare Libera

Best of Bucharest Film Awards

Cand?
21:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Best of Bucharest Film Awards

Când poveștile din lumea întreagă se strâng într-o singură noapte într-o cutie cu filme, timpul rămâne suspendat și se naște magia. Începe periplul. Și o noapte albă transformată într-o călătorie cinematică în care poți să descoperi pe cât de multe scenarii îți dorești.

De la filme de artă, la tehnologie și experimente cinematografice care să te surprindă. Realitate virtuală versus emoția în stare pură.

Te așteaptă o listă cu lung și scurtmetraje despre care poate nu ai aflat încă, dar pe care ești invitat să le descoși pe toate părțile. O selecție de filme preschimbată într-un best of Bucharest Film Awards – un festival de film independent care vrea să aducă cele mai noi producții cinematografice în spații neconvenționale, mai aproape de cinefili.

Stop-cadru în miez de vară.

FILM BOX:

  • Bikini Blue (Polonia, 2017)
    Regia – Jarek Marszewski
    Genul – drama
    Durata – 1h 25 min

Marea Britanie, 1953. Frânturile unei lumi afectate de Războiul Rece, vestea morții lui Stalin, celebrarea încoronării reginei Elisabeta a II-a și cinematografe împânzite de „Războiul lumilor”, celebra ecranizare după romanul lui H.G.Wells.

Printre frânturile unei societăți care își caută liniștea într-un astfel de timp, Dora – o tânără englezoaică și Eryk – imigrant polonez, își scriu povestea de dragoste.

Un film cu iz retro despre adevăr, iubire și pierderea controlului.

  • Un mix de 10 scurtmetraje din categorii precum:
    film documentar / comedie / experimental / dramă / music video / ficțiune / student film

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.