ARLEQUINADE MUSICALE – concert Maxim Belciug & Gabriel Bălașa

06
Aug
Vineri
2021

ARLEQUINADE MUSICALE – concert Maxim Belciug & Gabriel Bălașa

Unde?
Casa Universitarilor
Cand?
19:00
Informatii
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

ARLEQUINADE MUSICALE – concert Maxim Belciug & Gabriel Bălașa | Unteatru Open Air

Vineri, 6 august 2021, de la orele 19.00, la Unteatru Open Air, îmblânzim zăpușeala săptămânii cu o porție de muzică bună. Pe scena din Grădina Casei Universitarilor vin Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor, și Gabriel Bălașa, descântătorul ritmurilor, pentru un concert dell’arte, cu tango, avangardă, baroc, zajj și pozne muzicale cu gust de voioșie. Arlechinadă muzicală de îmbucurat suflete muncite.

Așadar, pentru cine are urechi de auzit, repetăm: vineri, 6 august 2021, de la orele 19:00, în Grădina Casei Universitarilor din str. Arthur Verona (lângă Grădina Icoanei), îi ascultăm pe Maxim Belciug (chitară) și Gabriel Bălașa (percuție), ne bucurăm și ne răcorim!

https://www.youtube.com/watch?v=iZPHzAi9JHg

Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veți participa la evenimentele unteatru.

Participarea la evenimentele este permisă doar în următoarele condiții:
– Prezentarea dovezii de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
– Prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.
– Prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu cel mult 14 zile anterior desfășurării evenimentului).

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentelor.

În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment. Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.